3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Hoorn

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Hoorn

Loodgieter Hoorn? Heeft u te maken met een verstopping en bent u op zoek naar een loodgieter die u kan helpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Loodgietersbedrijf Riool Ontstoppen Hoorn is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast zijn wij ook te bereiken voor het inspecteren, aanleggen en vervangen van riolering.

Wilt u een afspraak maken met een Loodgieter Hoorn? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Hoorn via 0229 221 784.

Loodgietersbedrijf Hoorn

Wij zijn werkzaam in en rondom Hoorn. Het maakt niet uit waar u woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening!

Wij werken in heel Hoorn. Wanneer u dus met spoed een loodgieter in Hoorn Zuid, Oost, Noord, West of Centrum nodig heeft, wij kunnen binnen no-time ter plaatse zijn!

Het maakt dus niet uit waar u in Hoorn woont, wij kunnen binnen no-time bij u zijn om uw verstopping te verhelpen. Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters.

Wilt u van uw verstopping af? Bel dan nu 0229 221 784 om uw klus te bespreken. 

Tarieven loodgietersbedrijf Hoorn

Er is geen verstopping die onze monteurs niet kunnen verhelpen.

Wij van Riool Ontstoppen Hoorn werken zo transparantie mogelijk. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord gaat, gaan wij direct voor u aan de slag!

Wij hanteren een starttarief. Hierbij zit onderzoek en 30 minuten arbeid inbegrepen. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Heeft u een verstopping en bent u op zoek naar een Loodgieter in Hoorn? Neem gerust contact op met een collega van Riool Ontstoppen Hoorn via 0229 221 784.

Riool Ontstoppen Hoorn

Wanneer je te maken hebt met een verstopping is dat ontzettend vervelend. Het is begrijpelijk dat u dit probleem zo snel wil oplossen.

De Loodgieter in Hoorn helpt u bij het ontstoppen van uw riool zodat u snel weer fris onder de douche vandaan komt en het toilet normaal kan doortrekken.

Op het moment dat het probleem in uw huis ligt, kunnen wij u helpen. Indien dit niet het geval is dan blijkt al snel dat de oorzaak bij de buren of de bij de gemeente Hoorn ligt.

Wilt u uw riool te laten ontstoppen door ervaren loodgieters? Bel dan naar Loodgietersbedrijf Hoorn via 0229 221 784 om uw verstopping te verhelpen.

WC Ontstoppen Hoorn

Zit uw WC verstopt in Hoorn? Dit is een erg vervelend probleem, die vaak lastig op te lossen is. Loodgieter Hoorn helpt u hier graag bij! Neem gerust contact op!

Bij een verstopping kan het water namelijk niet of nauwelijks meer wegstromen. Dit zorgt ervoor dat het water gedurende lange tijd in uw toiletpot blijft staan. Niet echt fris dus.

Wilt u van uw verstopping in het toilet af? Neem dan contact op via 0229 221 784.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Hoorn helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Hoorn? Riool Ontstoppen Hoorn staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Hoorn.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Hoorn? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Hoorn!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Hoorn

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Hoorn?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Hoorn via 0229 221 784. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0229 221 784

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Hoorn?

De prijzen van Riool Ontstoppen Hoorn zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Hoorn komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Hoorn?

Ontstoppingsdienst Hoorn ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Hoorn verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Hoorn helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Hoorn bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Hoorn inschakelen? Neem gerust contact op via 0229 221 784.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Hoorn en omstreken. Waar u ook woont in Hoorn, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Noord, Bangert en Oosterpolder, Zwaag, Risdam-Noord, Blokker, Nieuwe Steen, Risdam-Zuid, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn-Noord, Venenlaan-kwartier, Hoorn 80, Binnenstad of de Grote Waal. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0229 221 784 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Hoorn zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Hoorn op 0229 221 784.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Hoorn? Neem gerust contact op via 0229 221 784.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Hoorn op 0229 221 784.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Hoorn was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

WFHC Hoorn

Riool Ontstoppen Hoorn is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Vue Hoorn

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Hoorn.

Esther

Dijklander Ziekenhuis

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Hoorn is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button